112

Exercițiu al pompierilor într-un complex comercial

 

Militarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov au fost în alertă maximă ieri dimineață, pentru stingerea unui incendiu izbucnit de la o țigară aruncată la întâmplare, într-un complex comercial din Brașov. Pompierii s-au străduit timp de aproape două ore să elimine riscul extinderii focului, care ar fi putut duce la un dezastru.

În fapt, a fost doar o simulare coordonată de ISU Brașov, în contextul în care, pe fondul unor grave încălcări ale normelor de protecție și ca urmare a neasigurării personalului minim necesar pentru prevenirea și stingerea incendiilor, în ultima perioadă s-au înregistrat mai multe incidente de ordin administrativ privind fumatul în locuri nepermise. 

Astfel, acțiunea de ieri s-a derulat după toate regulile uneia reale, într-un spațiu extins, unde oricând poate exista un astfel de pericol.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button