112

Două femei s-au păruit în public pentru un bărbat

 

Ambele sub influenţa băuturilor alcoolice, femeile au provocat un scandal de pomină într-un loc public, astfel că au fost sancționate contravențional. Gelozia uneia dintre ele pare să fii fost motivul pentru care s-au certat, s-au înjurat și s-au expus într-un mod indecent.

Potrivit jandarmilor din judeţul Alba care au intervenit pentru aplanarea conflictului, incidentul s-a petrecut în Piața Dacia din municipiul Sebeș, sâmbătă, 3 octombrie, la ora 16.00.

„După ce a consumat băuturi alcoolice într-unul din localurile din apropiere, Maria V. (59 de ani) a întâlnit-o întâmplător pe Vandana M. (39 de ani) și i-a cerut «să-i lase soțul în pace». Vandana se afla și ea sub influența băuturilor alcoolice, iar între cele două femei a izbucnit un scandal pe timpul căruia s-au înjurat, s-au îmbrâncit și s-au expus într-un mod care poate fi apreciat ca indecent”, au relatat jandarmii.

În urma verificărilor s-a constatat că neînțelegerile dintre acestea sunt mult mai vechi și s-au acutizat în ultimul timp deoarece femeia în vârstă de 59 de ani bănuiește că soțul său ar avea o relație prea apropiată cu cea în vârstă de 39 de ani.

După ce au fost dojenite de autorităţi, femeile au fost amendate şi cu câte 400 de lei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button