112

Detalii HALUCINANTE privind eliberarea manechinei engleze!!!… Români IMPLICAȚI?!

 

Polițiile din Italia, Marea Britanie și Polonia caută intens complici în cazul răpirii manechinei engleze la Milano – vezi povestea aici: Manechină britanică, RĂPITĂ și SECHESTRATĂ!!! Trebuia să fie vândută ca SCLAVĂ SEXUALĂ!!!

Cel ce a răpit-o pe Chloe Ayling (20 de ani), Lukasz Pawel Herba, un polonez în vârstă de 30 de ani, se află în arest la Milano.

La audieri, manechina, ajunsă între timp în Marea Britanie, a relatat că, înainte de a fi atacată și injectată (cu ketamină, așa cum s-a aflat ulterior), lângă polonezul menționat era un ins, iar în spate, alți trei, dar că nu le-a văzut fețele acestora.

Corriere della Sera a menționat că Ayling s-a trezit într-o geantă de voiaj, legată de mâini și de picioare și cu scotch la gură, având doar o mică deschizătură pentru a putea respira. Avea pe ea doar body-ul și șosetele.

Presa din Italia, citând surse ale anchetei, a menționat că polonezul a eliberat tânăra, la ordin, când a aflat că aceasta are un copil mic, motivând că gruparea ocultă din care ar face parte, „Moartea Neagră”, nu vinde și mămici ca sclave sexuale.

Lukasz Pawel Herba s-ar fi inspirat din filmul „Taken”, în care Liam Nesson joacă rolul principal.

În fața anchetatorilor, polonezul ar fi dat vina pe „trei români din Birmingham”, ale căror nume nu le știe, pentru că a ajuns să fie implicat în acest caz controversat.
 
Foto: Lukasz Pawel Herba și Chloe AylingArticole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button