112

Covăsnean reținut în județul Brașov pentru agresiune sexuală

Un covăsnean a fost reținut în județul Brașov pentru agresiune sexuală.

„În cursul zilei de 16 martie 2023, în jurul orei 15.30, polițiștii au fost sesizați de către o persoană de sex feminin, din satul Feldioara, jud. Brașov, despre faptul că, în jurul orei 15.15, în timp ce se întorcea la locuința sa, ar fi fost urmărită de către o persoană de sex masculin care ar fi atins-o ulterior într-o zonă intimă.
În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, a fost identificat un tânăr, în vârstă de 26 ani, din satul Hăghig, județul Covasna, bănuit de comiterea faptei”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, subcomisar Florentina Manolache.


Polițiștii au dispus reținerea suspectului pentru 24 ore și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, fiind deschis dosar penal pentru agresiune sexuală.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button