112

COVASNA. A ucis o femeie, la doi ani de la eliberarea condiţionată din penitenciar, unde ajunsese tot pentru omor

 

Un covăsnean eliberat în urmă cu doi ani din penitenciar, unde fusese închis pentru omor, a fost arestat după ce a comis o nouă crimă, victimă fiind o femeie din localitatea Lemnia.
Potrivit unui comunicat remis astăzi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna, inculpatul Demeter Attila a mers în data de 19 octombrie la locuinţa femeii în vârstă de 40 de ani, în timp ce se afla singură acasă. „Inculpatul o cunoștea pe victimă, oferind de mai multe ori acesteia și concubinului său ajutor materializat în diferite produse alimentare și nealimentare și uneori în sume de bani”, au explicat anchetatorii.
În timpul vizitei, între cei doi s-a iscat o ceartă, iar inculpatul a lovit-o pe A.E. de mai multe ori, folosind o bară metalică
„Loviturile, aplicate în zona capului, au cauzat victimei leziuni grave care au condus la deces, aceasta fiind găsită decedată de concubinul său, în jurul orelor 17.00, când acesta a revenit împreună cu copilul lor minor, la domiciliul comun”, se explică în comunicat.
Suspectul în caz a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. În 2004, el a fost condamnat la 15 ani de închisoare, tot pentru omor, dar a fost eliberat condiţionat în anul 2014.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button