112

Copil mort subit după un antrenament la fotbal

Copil mort subit după un antrenament la fotbal… Băiatul avea 12 ani.

Minorul era legitimat la echipa Under 12 Loki SC, din Harghita. El a murit după ce i s-a făcut rău la finalul unui antrenament.

„Federația Română de Fotbal a aflat cu tristețe de tragicul incident petrecut astăzi, 3 noiembrie 2022, în județul Harghita.
Aron Timar, un copil de 12 ani legitimat la echipa Under 12 Loki SC, formație ce urma să participe în Cupa Satelor, a decedat după ce i s-a făcut rău la finalul unui antrenament. Ambulanța care a venit la fața locului nu l-a mai putut salva.
FRF regretă dispariția lui Aron Timar și transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților!”, au transmis reprezentanții FRF.

Martorii au povestit că, la scurt timp după antrenament, băiatul a căzut secerat din picioare. Antrenorul a sunat imediat la 112 și l-a scos pe brațe în întâmpinarea ambulanței. Potrivit antena3.ro, primul echipaj de salvare trimis la fața locului nu avea medic în componență.

Ar fi fost solicitată prezența medicului de familie şi a medicului de la dispensarul din localitate. L-au resuscitat pe băiat până la sosirea celei de-a doua ambulanțe, care a avut și medic. Din păcate, micul fotbalist nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Cauza decesului nu este cunoscută. El nu figura cu probleme medicale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
10 luni în urmă

Aici e problematică treaba. Este prea tînăr ca să fi fost injectat, zic eu. 12 ani… Este și de la țară. Dacă ar fi fost român, sigur nu era injectat. SIGUR! Așa, fiind secui, ăștia luându-se după ordinele hU.D.M.R.-ului… Și… Citeşte mai mult »

10 luni în urmă

[…] Copil mort subit după un antrenament la fotbal […]

Back to top button