112

Coliziune pe Calea București, în timp ce trecea un echipaj de pompieri

Coliziune pe Calea București din Brașov, în această seară, în timp ce trecea un echipaj de pompieri. Evenimentul rutier a avut loc la intersecția cu str. Uranus. O cameră de bord a surprins coliziunea. În imagini se vede cum două autoturisme aflate pe aceeași bandă opresc pentru a da prioritate unei autospeciale de pompieri care urma să treacă prin intersecție. Șoferul care circula în spatele celor două mașini nu oprește, provocând tamponarea în lanț (între cele trei mașini). Ulterior, se vede cum trece prin intersecție autospeciala ISU Brașov, care are semnalele luminoase și acustice în funcțiune. Filmarea a fost postată pe grupul INFO TRAFIC jud. BRASOV.

Update: O victimă

„La intersecția străzilor Calea București și Uranus din municipiul Brașov a avut loc o coliziune între trei autovehicule în urma căreia a rezultat o victimă. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier.
Traficul se desfășoară alternativ, dirijat de polițiștii rutieri aflați la fața locului”, a informat IPJ Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button