112

Cioban accidentat mortal de tren, alături de mai multe animale pe care trebuia să le păzească, în județul Brașov

Cioban accidentat mortal de tren, alături de mai multe animale pe care trebuia să le păzească, în județul Brașov. Tragedia a avut loc în zona localității Prejmer.

„La data de 20.01.2023, în jurul orei 15.30, dispeceratul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov a fost sesizat, prin apel de urgenta, cu privire la faptul că trenul Inter-Regio nr. 1645, care circula pe relatia de calea ferată București- Târgu Mureș, în zona localitatii Prejmer (iesire spre localitatea Ozun, Covasna), a lovit o turma de ovine și un bărbat care se deplasa cu acestea.
În urma evenimentului s-a produs accidentarea mortala a bărbatului și a mai multor ovine (aproximativ 20).
Din primele cercetări s-a stabilit ca persoana decedată ar fi fost surprinsă și accidentată de locomotiva trenului în timp ce traversa calea ferată împreună cu turma de ovine.
Cercetările continuă, sub supravegherea procurorului de caz, in vederea stabilirii circumstanțelor producerii evenimentului și dispunerii măsurilor legale”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

Vezi și:

Persoană lovită de tren, în municipiul Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button