112

Cadavrul unui bebeluș, descoperit pe o plajă din România

Cadavrul unui bebeluș a fost descoperit pe o plajă din România. Descoperire macabră în zona plajei din Eforie Nord. O persoană care se plimba a descoperit cadavrul bebelușului, abandonat între pietrele din apă, în zona plajei din Eforie Nord.

Alerta s-a dat azi-dimineață. În fapt, persoana a văzut un sac de plastic, iar în momentul în care l-a deschis, a constatat că în interior se află corpul unui făt. Imediat, martorii au sunat la 112, iar anchetatorii au mers la fața locului, pentru cercetări.


La data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 09:20, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Eforie au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe o plajă, a fost găsit cadavrul unui făt. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă”, au informat reprezentanţii IPJ Constanţa. Necropsia va stabili cauza morții bebelușului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button