112

Cadavru uman descoperit pe Centura Capitalei

Un cadavru uman a fost descoperit pe Centura Capitalei. Ar fi vorba despre rămășițele unei femei. Polițiștii nu au putut stabili încă identitatea persoanei, deoarece nu s-au găsit acte asupra sa.

Apelul la 112 s-a dat aseară, în jurul orei 22. În scurt timp, la fața locului au mers polițiștii, alături de criminaliști și medici legiști.

Șoferul unui camion a fost cel care a observat că într-o groapă de pe câmp este un cadavru uman. Apoi l-a anunțat pe paznicul unui depozit de mobilă din apropiere, care a dat alarma.
În zonă nu sunt camere de supraveghere care să surprindă locul unde a fost găsit trupul.

„A dat peste cadavru, într-o groapă, lângă noi. S-a constatat că e moartă de vreo săptămână. Persoana respectivă n-avea acte la dânsa, n-avea nimic. Avea geantă, 10 lei în geantă. În jur a 50 de ani”, a spus, pentru stirileprotv.ro, paznicul care a alertat autoritățile.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Nu-i bine când citești astfel de vești. Dar uitați o știre mai puțin tristă:„La doar 49 de ani, comisarul de poliție Tomiță Șerban, șeful Secției 6 al Poliției Rurale din Nănești, a făcut stop cardiac, deși nu era cunoscut cu… Citeşte mai mult »

Mama lui Barbu Gh
1 an în urmă

Of, of! A plecat ala micu, kaka si am ramas cu Gigel pe cap care zbiara cat zece. Asa face si acasa, are obsesie cu dozele. Toata ziua latra, doze in sus, doze in jos. Eu nu inteleg, pentru niste… Citeşte mai mult »

Barbu Gh.
Răspunde la  Mama lui Barbu Gh
1 an în urmă

Deviantule… tic… tac… tic… tac… tic… tac!
Cînd citesc și despre tine că te găsește lumea-ntr-o latrină? Nu mort de beat, adică-n starea ta naturală, ci crăpat de-a binelea. Cît mai repede, sperăm, viligheiule, cât mai repede.

Back to top button