112

Brașoveni evacuați din locuințe, din cauza violenței

Trei brașoveni au fost evacuați temporar din locuințe, în ultimele două zile, din cauza violenței.

„La data de 6 septembrie a.c., Secția 1 Poliție Brașov a fost sesizată prin printr-un apel telefonic de către o femeie, care le-a relatat politiștilor faptul că ar fi fost agresată fizic de către concubin. Din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, în ziua respectivă, în jurul orelor 22.30, concubinul agresiv și-ar fi lovit de mai multe ori partenera, pe fondul unor neînțelegeri familiale, fapt ce i-a creat femeii o stare de temere.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Brașov au primit un apel telefonic, în care o femeie le-a relatat faptul că, în timp ce se afla în locuința comună împreună cu soțul său, ar fi agresat-o fizic. Un echipaj de poliție s-a deplasat la adresa indicată, iar persoanele implicate au fost conduse la unitatea de poliție pentru lămurirea celor sesizate. În acest caz polițiștii au stabilit că femeii i-a fost creată o stare de temere față de bărbat ca urmare a comportamentului agresiv al acestuia”, se arată într-un comunicat remis astăzi de Poliția Județeană Brașov.

O a treia sesizare a fost primită de agenții din cadrul Secției 3 Poliție ieri seară, în jurul orelor 20.30. O femeie le-a semnalat faptul că a fost lovită de concubinul său. În toate aceste situații, au fost emise ordine de protecție provizorii pe numele bărbaților. Aceștia au fost evacuați din locuințe, fiindu-le dispusă și interdicția temporară de a nu se apropia la o distanță stabilită față de victime, de domiciliul acestora, precum și de locul de muncă. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button