112

Brașoveanul care a omorât un bărbat pentru că i-ar fi refuzat avansurile sexuale a fost condamnat

Brașoveanul care a omorât un bărbat pentru că i-ar fi refuzat avansurile sexuale a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Tribunalul Argeș l-a condamnat pe Pârvu Remus-Sorin la 10 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Din pedeapsă se deduce durata reţinerii și arestării preventive a inculpatului, din data de 17.05.2022 – la zi.


Instanța a admis în parte acţiunea civilă formulată de partea civilă S.I. și obligă pe inculpatul Pârvu Remus Sorin la plata către aceasta a sumei de 10.000 lei, reprezentând daune morale.
Sentința a fost dată în 19 aprilie și a existat drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii, dar nu a fost formulat, conform datelor de pe site-ul instanței.

În luna mai a anului trecut, brașoveanul (care avea 19 ani pe atunci) a fost arestat preventiv în legătură cu decesul unui bărbat de 30 de ani, din județul Argeș.
Conform datelor de la acea vreme, victima ar fi mers la un bar din Domnești, județul Argeș, unde s-ar fi cinstit cu patru tineri din Brașov, care lucrau ca ciobani în zonă. Printre ei era și Pârvu Remus-Sorin.

Conform Curier.ro, o cameră de supraveghere din centrul comunei a surprins victima mergând, în toiul nopții, împreună cu cei patru tineri. Se deplasau pe DN 73 C, prin Domneşti, către podul de peste Râul Doamnei. Pe următoarele imagini, victima, Ion S., nu mai apare.

În zona podului, bărbatul ar fi intreținut raporturi sexuale cu unul sau mai mulți dintre tineri (inclusiv cu un minor). Pe brașoveanul de 19 ani, pe nume Remus P., l-ar fi refuzat, iar acesta s-ar fi înfuriat și l-ar fi luat la bătaie, după care l-ar fi aruncat în apă, fără să intervină ceilalți, pentru a-l opri. Bărbatul de 30 de ani a fost găsit decedat în râu, după ce familia l-a dat dispărut.

Vezi și: Tânărul din BRAȘOV suspectat că a omorât un bărbat care i-ar fi refuzat avansurile sexuale a fost arestat preventiv

Tineri din BRAȘOV, pare-se homosexuali, anchetați după descoperirea cadavrului unui bărbat de 30 de ani


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare