112

Brașoveancă arestată preventiv după ce și-a bătut crunt soacra în vârstă de 79 de ani

O brașoveancă a fost reținută de polițiști după ce și-a bătut crunt soacra în vârstă de 79 de ani. Agenții din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 2 Poliție efectuează acte de cercetare penală față de femeie, pentru comiterea infracțiunii de „violență în familie”.

„La data de 17 februarie a.c. polițiștii brașoveni au fost sesizați de către o persoană, care semnala faptul că vecina sa de imobil ar fi fost agresată fizic de un membru al familiei sale. Imediat după sesizarea primită, la adresa indicată s-a deplasat un echipaj de poliție și a constatat faptul că femeia, de 79 de ani, ar fi fost lovită cu pumnii și picioarele de către nora acesteia, cele două locuind în același imobil”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Vârstnica agresată a avut nevoie de îngrijiri medicale.
„Astfel, în urma celor constatate, în dosarul penal pe care polițiștii l-au întocmit imediat după sesizare, dar și pe baza întocmirii formularului de evaluare a riscului, din care a reieșit faptul că există un risc iminent de violență, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva femeii agresive.
De asemenea, prin ordonanța emisă de polițiști, s-a dispus continuarea cercetărilor pentru actele de violență manifestate de femeie și reținerea acesteia pentru o perioadă de 24 de ore, cu introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.
Femeia reținută, de 54 de ani, a fost prezentată de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov în fața judecătorului de drepturi și libertăți, care a emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile”
, a mai informat reprezentantul Poliției Județene Brașov.
Cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea procurorului de caz.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button