112

BRAȘOV. Urmărire cu focuri de armă la Săcele

 

Un polițist din Săcele a fost la un pas să fie linșat de zeci de locuitori ai cartierului Gârcini, noaptea trecută, pentru a proteja un membru al comunității lor, urmărit încă din Brașov. Pe parcursul cursei ca-n filme au fost trase 12 focuri de armă. 

În urma unui filtru al Poliției din Săcele, organizat la solicitarea colegilor din Brașov, un bărbat aflat la volanul unui autoturism nu a oprit la semnalul polițistului, astfel că s-a pornit în urmărirea celui care se îndrepta cu viteză spre cartierul Gârcini. În timpul cursei nebunești, polițistul a tras 12 focuri de armă, cu speranța că-l va intimida pe suspect și va opri.

Dar mașina urmărită a apucat să intre în cartierul de rromi, șoferul a coborât și s-a pierdut pe ulițe. Zeci de localnici au încercat să-l protezeje și au făcut scut în fața autospecialei de Poliție. Polițistul era singur în mașină, așa că a abandonat urmărirea și a făcut cale întoarsă. Autoturismul urmărit avea numere roșii. Există suspiciunea că suspectul a fost rănit, deoarece în vehicul s-au găsit urme de sânge.

Ancheta în acest caz se desfășoară sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button