112

BRAȘOV. UPDATE. Bărbat atacat de viperă în Piatra Craiului! Care este starea turistului?!…

 

UPDATE. Bărbatul în vârstă de 49 de ani, din București, nu a fost mușcat de viperă, ci doar atacat, șarpele împroșcând venin pe fața acestuia, așa cum a revenit cu informații observatornews.ro.

Este posibil ca o parte din venin să se fi absorbit prin gură și prin ochi, astfel explicându-se starea letargică în care bărbatul a fost găsit de salvatori. 

Victima a ajuns la spital, starea sa fiind stabilă în acest moment.

Potrivit sursei citate, un alt turist, care a spălat victima pe față, s-a simțit de asemenea rău, după ce și-ar fi dus mâna la nas și a intrat în contact cu veninul.

…………………………………………………………………………………………………..
Victima se afla în Masivul Piatra Craiului, în zona Vârful Ascuțit, într-un grup de patru turiști, atunci când a fost mușcată de o viperă.
 
Potrivit observatornews.ro, bărbatul, ajuns la Cabana Curmătura, se află în stare gravă.
  
Echipe Salvamont sunt implicate pentru a-l coborî pe bărbatul mușcat de șarpe de pe munte, pentru a fi transportat la spital. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
6 luni în urmă

[…] autobuz a fost atacat cu pietre de un bărbat, în Brașov. Cazul a fost sesizat Poliției, fiind deschis dosar penal […]

Back to top button