112

BRAŞOV. Spărgător de locuinţe prins în flagrant

 

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, suspectat de comiterea mai multor furturi din locuinţe săvârşite în judeţul Prahova, de unde şi provine, a fost reţinut de poliţişti, în urma unui flagrant organizat în Braşov.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Braşov, Biroului de Investigaţii Criminale Braşov şi cei din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Prahova, cu sprijinul Brigăzii Operaţiuni Speciale Braşov, în urma exploatării unor informaţii operative au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 41 de ani din judeţul Prahova, care în data de 16 ianuarie a.c. a încercat să pătrundă fără drept într-o locuinţă din municipiul Braşov”, s-a detaliat într-un comunicat remis de Poliţia Judeţeană Braşov.

Dat fiind faptul că este suspectat de comiterea mai multor furturi din locuinţă pe raza judeţului Prahova, individul a fost preluat de poliţiştii din cadrul IJP Prahova, pentru continuarea cercetărilor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare