112

BRAȘOV. Șoferul fugar din Tractorul nu a fost prins și există puține informații despre autoturismul abandonat. Update: Mașina avea puse plăcuțele altui vehicul

 

Update: În urma verificărilor efectuate cu ajutorul unor parteneri internaționali, polițiștii au stabilit că numărul de înmatriculare de pe plăcuțele montate pe autoturismul abandonat de șoferul fugar figurează în bazele de date ca fiind atribuit altui autovehicul. Prin urmare, se fac cercetări și pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat, cu număr fals. De asemenea, se fac verificări pentru a se stabili dacă mașina condusă pe drumurile din Brașov era furată. În acest sens, polițiștii criminaliști lucrează la identificarea unei serii de șasiu, conform purtătorului de cuvânt al IJP Brașov.

——————-

Polițiștii brașoveni continuă cercetările pentru identificarea și prinderea șoferului fugar din cartierul Tractorul.

Cazul este dificil deoarece mașina pe care o conducea bărbatul și pe care a abandonat-o pentru a se putea face nevăzut, printre blocuri, este înmatriculată în Polonia și nu există informații despre ea în bazele de date la care au acces polițiștii din Brașov.

„Momentan așteptăm mai multe date. Autoturismul nu figurează în bazele de date la care avem acces și s-au făcut solicitări către parteneri internaționali, pentru verificarea acestuia”, ne-a explicat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent șef Gabriela Dinu.

Bărbatul căutat de polițiști fusese oprit pentru control pe Bulevardul Gării, iar în momentul în care i s-a cerut să fie verificat cu etilotestul, a demarat cu mașina, în condițiile în care n-a putut prezenta nici acte. Polițiștii au pornit după el, în trafic, iar în timpul urmăririi, șoferul a intrat în coliziune cu un autovehicul aflat în mers, pe strada Ioan Socec, dar tot nu a oprit, ci s-a deplasat până pe strada General Mociulschi, unde a abandonat autoturismul și s-a făcut nevăzut.

Pentru detalii despre urmărirea în trafic citiți și: BRAȘOV. Urmărire în trafic, în cartierul Tractorul. Update: Șoferul a scăpat de polițiști abandonând mașina

Persoanele care pot oferi informații ce pot ajuta la prinderea șoferului fugar sunt rugate să anunțe Poliția! Menționăm că, în timpul controlului la care oprise, bărbatul a vorbit în limba română. 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button