112

BRAȘOV. SESIZARE: Mort „tâlhărit” în capelă!

 

Update 2:

„Astăzi, aproximativ între orele 12.00-14.00, la Casa rece de la Cimitirul Municipal am avut un incident. Aparținătorii unei persoane decedate au sesizat faptul că, în acest interval, cineva a deschis capacul sicriului și a luat de la decedat un inel, o iconiță și suma de 8 lei. Totodată, hainele persoanei decedate erau în dezordine și mâinile nu mai erau în aceeași poziție. Poliția face cercetări. Cel puțin în ultimii 20 de ani nu am mai semnalat un astfel de incident. Accesul la Casa rece, pe timpul zilei, este nerestricționat”, a informat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, în contextul în care Cimitirul Municipal este administrat de RIAL.

———————————————————————————

Update 1:

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov -Secția 2 Poliție efectuează cercetări pentru stabilirea stării de fapt. Din noile date pe care le-am obținut, trupul neînsuflețit – pare-se al unei femei – nu era dezbrăcat, ci avea hainele deranjate și lipseau inelul și icoana.

———————————————————————————

Familia unui decedat, depus la capela de la Cimitirul Municipal din Brașov, ar fi găsit trupul neînsuflețit dezbrăcat, lăsat fără icoană și fără un inel. Oamenii au sesizat Poliția în urmă cu puțin timp și se fac cercetări…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare