112

BRAȘOV. Se încheie a treia zi de căutări zadarnice în cazul pilotului planorului dispărut…

 
Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse și astăzi de echipele de căutare, pilotul planorului dispărut rămâne de negăsit… La orele 17.00, reprezentanții MAI au informat că pompieri, jandarmi, polițiști, militari și voluntari au continuat misiunile de căutare pe 34 de trasee montane din județele Prahova, Argeș, Brașov, Dâmbovița și Buzău. „Totodată, începând cu ora 13.00, s-a dispus extinderea căutărilor și în județul Sibiu, în zona Arpașu de Jos, cu sprijinul a 50 de pompieri, salvamontiști, polițiști, jandarmi și voluntari”, se precizează în comunicat. Cu toate acestea, pilotul Mircea Crăciun nu a fost reperat, speranțele ca el să fie găsit teafăr fiind tot mai mici.
Întrucât acțiunile nu au avut succes, „în această seară va avea loc o nouă analiză cu toți factorii implicați în operațiunea de căutare pentru stabilirea coordonatelor misiunilor de mâine”, conform MAI.
Pe de altă parte, s-a mai dispus ca cei 210 pompieri detașați ieri și astăzi, din unitățile ISU Dolj, Teleorman, Vâlcea, Bacău, Vrancea, Alba, Mureș, Călărași și din Unitatea Ciolpani, să fie înlocuiți în această seară cu colegi de-ai lor din aceleași județe. Cadrele chemate în schimb vor începe căutările mâine dimineață. 
„Aproximativ 950 de forțe terestre cu 180 de mijloace au fost implicate în misiunile de căutare de astăzi”, potrivit sursei citate.
 
 

UPDATE. BRAȘOV. O nouă pistă în cazul planoristului dispărut. Autoritățile „scotocesc” cu peste 900 de oameni

BRAȘOV. Căutări zadarnice pe 30 de trasee montane, în cazul pilotului planorului dispărut

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button