112

BRAŞOV. Programări online şi la Permise auto

 

După modelul Serviciului de Înmatriculări auto şi cel pentru Evidenţa Populaţiei pentru eliberarea actelor de identitate, şi pentru preschimbarea permiselor de conducere se pot face programări online. 

Începând cu 20 martie, acest serviciu este disponibil dacă accesaţi website-ul Instituției Prefectului Județul Brașov – Serviciul Public Comunitar Regim Permise Conducere Inmatriculare a Vehiculelor Braşov la, adresa: www.drpciv.ro/rezervarebv/preschimbare.php       

Numărul de dosare de preschimbare permise de conducere ce pot fi prelucrate pentru luni, marţi, miercuri şi joi este de 50 de bonuri, iar pentru vineri vor fi disponibile 40 de bonuri, au anunţat reprezentanţii instituţiei.

Sistemul de ticketing va funcționa simultan cu programarea online. Astfel, pentru alocarea numărului de bonuri zilnic în sistem ticketing se are în vedere capacitatea de procesare la nivelul fiecarei zile.

CITIŢI ŞI

BRAŞOV. Programările la serviciul de înmatriculări auto se pot face de azi şi ON-LINE!

BRAŞOV. De mâine, 1 Martie, se pot face programări online la Buletine

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button