112

BRAŞOV. Pompierii, solicitaţi să îndepărteze ţurţurii de pe blocuri

 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a avut şase solicitări, în ultimele 48 de ore, pentru îndepărtarea ţurţurilor de la blocuri situate în diferite zone ale oraşului, după cum a informat purtătorul de cuvânt al instituţiei, cpt. Ciprian Sfreja. Situaţia îi nemulţumeşte pe pompieri, deoarece riscă să nu ajungă la timp în cazul unor misiuni de urgenţă.

„Aceste solicitări pot influenţa negativ capacitatea operaţională a Inspectoratului. În cazul apariţiei unei situaţii de urgenţă care presupune stingerea unui incendiu sau salvări de la înălţime este posibil ca autoscările din dotare să nu poată fi folosite imediat în acest tip de misiuni, deoarece acţionează pentru îndepărtarea ţurţurilor. Redirecţionarea acestora implică creşterea timpului de răspuns”, a explicat cpt. Ciprian Sfreja. 

În altă ordine de idei, reprezentanţii ISU Braşov le amintesc braşovenilor că este obligaţia proprietarilor şi administratorilor de clădiri să îndepărteze ţurţurii care pot reprezenta un pericol pentru trecători. 

foto – arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button