112

BRAȘOV. Polițiștii continuă verificările pentru identificarea șoferului fugar din Tractorul

 

Pe internet circulă informații că șoferul fugar din cartierul Tractorul a fost prins de polițiști, dar informația a fost infirmată de purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent șef Gabriela Dinu.
„Încă se fac verificări pentru depistarea acestuia”, ne-a răspuns sursa citată.
Bărbatul căutat de polițiști fusese oprit pentru control pe Bulevardul Gării, duminică seară, iar în momentul în care i s-a cerut să fie verificat cu etilotestul, a demarat cu mașina, în condițiile în care n-a putut prezenta nici acte. Polițiștii au pornit după el, în trafic, iar în timpul urmăririi, șoferul a intrat în coliziune cu un autovehicul aflat în mers, pe strada Ioan Socec, dar tot nu a oprit, ci s-a deplasat până pe strada General Mociulschi, unde a abandonat autoturismul și s-a făcut nevăzut.

CITIȚI ȘI:

BRAȘOV. Șoferul fugar din Tractorul nu a fost prins și există puține informații despre autoturismul abandonat. Update: Mașina avea puse plăcuțele altui vehicul

BRAȘOV. Urmărire în trafic, în cartierul Tractorul. Update: Șoferul a scăpat de polițiști abandonând mașina


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button