112

BRAŞOV. Peste 200 de vitezomani „domoliţi” în trafic de poliţişti într-o singură zi

 

Polițiștii rutieri din Braşov au acționat în perioada 19-21 septembrie pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, în baza unui plan de acțiune național al Direcției Rutiere din cadrul Poliției Române.

Astfel, în zilele de 19 și 20 septembrie s-a acționat pentru combaterea neregulilor la traversarea străzilor, fiind sancționați contravențional 150 de pietoni și ridicate în vederea suspendării 29 de permise de conducere.

În data de 21 septembrie, polițiștii au acționat cu 10 autospeciale pe linia nerespectării regimului legal de viteză. Au fost aplicate 355 sancțiuni contravenționale, dintre care 213 pentru viteză excesivă, 79 pentru nepurtarea centurii de siguranță, 12 pentru vorbit la telefon în timpul șofatului. De asemenea, pentru depăşirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h, au fost reținute 20 permise de conducere.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare