112

BRAŞOV. Peste 1.600 de şoferi au fost amendaţi în câteva zile, cei mai mulţi din cauza vitezei cu care circulau

 

În ultimele şapte zile, poliţiştii rutieri au „taxat” peste 600 de şoferi pentru că au depăşit limita legală de viteză pe raza judeţului Braşov, dar şi cel puţin 176 de pietoni pentru că au traversat strada prin locuri nepermise.  

Potrivit bilanţului săptămânal transmis de Serviciul Rutier Braşov, în perioada 20 – 26 februarie, au fost organizate şi desfăşurate acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere și asigurarea unui trafic rutier fluent și sigur.

Astfel, au fost constatate 12 infracțiuni la regimul circulației, 8 de altă natură și aplicate 1.661 de sancțiuni contravenționale, dintre care 655 pentru depășirea limitei legale de viteză, 170 pentru nepurtarea centurii de siguranță, 34 pentru vorbit la telefon în timpul șofatului, 176 pentru pietoni care au traversat neregulamentar, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de aproximativ 180.000 de lei.

„Polițiștii au ridicat, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 114 permise de conducere, dintre care 11 pentru alcool, 3 pentru depăşirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h, 17 pentru depășire neregulamentară, 57 pentru neacordare prioritate pietoni, 8 pentru neacordare prioritate autovehicule, 2 pentru trecere pe culoarea roșie a semaforului și au reținut 51 certificate de înmatriculare”, ne-a prezentat purtătorul de cuvânt al IJP Braşov, Gabriela Dinu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare