112

BRAŞOV. Părinţii şi sora mai mică îl caută pe Cătălin

  • catalindonciu1.jpg
 

„PERSOANĂ DISPĂRUTĂ DIN BRAŞOV!!!
Rugămintea mea către fiecare dintre voi: Cătălin a dispărut de acasă de marţi 6.10.2015. Nu are telefonul, bani, portofel. Bănuim că are asupra lui doar buletinul. Va rugăm, orice informaţie ne puteţi da despre el să mă contactaţi în orice moment la nr. 0733722711 sau pe facebook prin mesaj privat. Vă mulţumesc!”.

Apelul disperat vine de la Delia Donciu, sora mai mică a lui Cătălin Donciu (foto 1 şi 2). Tânăra ne-a spus că ultima dată l-a văzut pe fratele ei când acesta a părăsit apartamentul din zona Metrom, în care ei doi locuiesc cu părinţii, marţi dimineaţă. „A plecat în jurul orei 10 dimineaţa, spre Steagu’. Nu a spus decât că se întâlneşte cu cineva. Nu şi-a luat absolut nimic la el, era îmbrăcat sport, cu hanorac, nu foarte gros”, a afirmat Delia.

Cătălin are 27 de ani, iar după liceu a lucrat mai mult în străinătate, în industria ospitalităţii. În ultima perioadă nu avea serviciu. „Am vorbit cu prietenii, nimeni nu ştie nimic. Prietenă nu are. Intra foarte des pe Facebook, dar de când a plecat nu a intrat deloc şi nici nu a avut conversaţii private în ultimele două săptămâni”, mai spune sora lui Cătălin, precizând că dispariţia fratelui ei a fost anunţată şi la Poliţie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button