112

BRAŞOV. Parcă s-au mai cuminţit şoferii noştri!

 

În perioada 25 – 29 ianuarie, polițiștii rutieri din IJP Braşov au organizat și desfășurat acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere și asigurarea unui trafic rutier fluent și sigur.

Astfel, au fost constatate 15 infracțiuni la regimul circulației, şapte de altă natură și aplicate 861 sancțiuni contravenționale, dintre care 319 pentru depășirea limitei legale de viteză, 75 pentru nepurtarea centurii de siguranță, 13 pentru vorbit la telefon în timpul șofatului, 103 pentru pietoni care au traversat neregulamentar.

„Polițiștii au ridicat, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 74 de permise de conducere, dintre care nouă pentru alcool, trei pentru depăşirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h, 22 pentru depășire neregulamentară, 28 pentru neacordare prioritate pietoni, şase pentru neacordare prioritate autovehicule, două pentru trecere pe culoarea roșie a semaforului și au reținut 21 certificate de înmatriculare”, a enumerat Gabriela dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Spunem că parcă s-au mai „cuminţit” şoferii noştri, dar şi pietonii, făcând comparaţie cu bilanţurile rutieriştilor din săptămânile trecute, când atât numărul amenzilor, cât şi al permiselor auto erau şi de două ori mai mari.  


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare