112

BRAȘOV. Muncitor căzut de la 2 metri înălțime

 

Agenții din cadrul Secției 2 Poliție Brașov efectuează cercetări pentru „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „vătămare corporală din culpă”, în urma unui accident de muncă produs sâmbătă.
„În fapt, la data de 22 august, în jurul orei 11.40, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în cadrul unei societăți comerciale situată pe raza municipiului Brașov, a avut loc un accident de muncă.
Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 53 ani, angajat al societăţii în cauză, aflându-se în timpul programului de lucru, s-ar fi precipitat de la o înălţime de aproximativ 2 metri, suferind leziuni la nivelul unuia dintre membrele inferioare”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.
Bărbatul a primit îngrijiri medicale la fața locului, apoi a fost transportat la o unitate medicală pentru investigaţii suplimentare.  


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button