112

BRAŞOV. ISU are un nou inspector-şef

  • isu-sefnou.jpg
 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) „Ţara Bârsei” din Brașov are un nou inspector-șef, după ce colonelul Stelian Rechițean (foto 1) și-a înaintat dosarul de pensionare. Rechiţean, în vârstă de 56 de ani, a decis să se retragă la pensie, după ce a condus instituţia timp de 12 ani şi a îmbrăcat uniforma de pompier în urmă cu 35 de ani.
Instituţia va fi condusă de adjunctul său, locotenent colonelul Lucian Dumitru Marciu (foto 2), care este împuternicit la conducere, până la organizarea concursului pentru ocuparea postului. Col. Marciu este născut în Făgăraş, va împlii luna viitoare 39 de ani şi a ajuns pe postul de prim-adjunct al ISU Braşov în martie anul trecut, după ce timp de cinci ani a fost comandantul secţiei de pompieri de la Predeal. El a terminat Facultatea de Pompieri – Academia de Poliţie „Al. I. Cuza” în 2003 şi a urmat un masterat în „Managementul situaţiilor de urgenţă” în cadrul aceleiaşi facultăţi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button