112

BRAŞOV. Făgărăşean infirm găsit fără suflare în râul Olt, alături de prietena lui

 
Corpul neînsufleţit al unui făgărăşean infirm şi cel al prietenei sale se află de mai bine de o lună la Morga Sibiu, după ce au fost descoperite în râul Olt, pe raza localităţii sibiene Cârţa.
Radu Barbu, în vârstă de 39 de ani, a rămas pe drumuri în adolescenţă, când i-au murit ambii părinţi. El şi-a găsit adăpost într-un autoturism marca Dacia abandonat de proprietar în cartierul Tudor Vladimirescu, iar iarna se acoperea cu haine, ca să nu moară de frig. Dar, după o perioadă, condiţiile vitrege în care îşi ducea zilele şi-au spus cuvântul, iar în 2012 bărbatul a ajuns la spital, cu un picior cangrenat şi a fost nevoie de operaţie de amputare.
Dată fiind situaţia dramatică, presa locală a scris despre Radu Barbu, în 2012, în încercarea de a găsi persoane care să-l ajute.
Din nefericire, însă, viaţa făgărăşeanului s-a terminat brusc, tot în condiţii tragice, acum câteva săptămâni.
 
Găsit de pescari
Nimeni nu ştie cu certitudine ce căuta bărbatul pe malul râului Olt, în zona satului Cârţa. Cadavrul său a fost găsit de pescari, în luna aprilie, şi a fost identificat cu uşurinţă, pentru că bărbatul avea actele la el, conform monitorulfg.ro. În zonă a fost găsită, tot fără suflare, şi prietena făgărăşeanului, de loc din Felmer. Una dintre ipoteze este că victimele căutau deşeuri pe malul râului şi că au căzut accidental în apă, înecându-se. Cele două trupuri neînsufleţite au fost duse la morgă, în Sibiu, unde au şi rămas, pentru că nimeni nu s-a prezentat acolo, ca să le ridice, în vederea înmormântării. 
 Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button