112

BRAŞOV. Drumul Poienii va fi închis în week-end

 

Titlul de campion naţional absolut, dar şi titlurile altor categorii la ediţia din acest an a Campionatului Naţional de viteză în coastă urmează să se decidă în etapa finală, la Trofeul Opel, care va avea loc în week-end pe Drumul Poienii. Traseul întrecerii are o lungime de 5 kilometri şi o diferenţă de nivel între start şi finiş de 235 metri. Parcul de service va fi amplasat în Livada Poştei, unde publicul va putea admira maşinile participante începând de vineri seară.

Sâmbătă dimineaţa sunt programate manşele de recunoaşteri, iar după-amiaza antrenamentele cronometrate ce vor stabili ordinea de start în concursul de a doua zi. Concurenţii mai pot face o urcare de recunoaşteri duminică dimineaţa. Pentru buna desfăşurare a întrecerii circulația va fi restricţionată pe sectorul DN 1E – Calea Poienii (Şirul Livezii) cuprins între Biblioteca Județeană și Hotel Heraldic din Poiana Brașov, astfel:

– sâmbătă, între orele 8.30-13.00 şi 14.00-18.30

– duminică, între orele 8.30-11.00 şi 12.00-18.30.

Foto: arhivă

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button