112

BRAŞOV. Cetăţean filipinez tâlhărit la ieşirea dintr-un club

 

Trei inşi din Bucureşti şi Călăraşi au fost reţinuţi de poliţişti, urmând ca astăzi să fie propuşi spre arestare preventivă, după ce i-au sustras telefonul mobil unui cetăţean filipinez, la ieşirea dintr-un club din Braşov.

Poliţiştii braşoveni au fost sesizaţi pe 18 septembrie, la orele 13.00, de victimă, cu privire la faptul că persoane necunoscute au deposedat-o de telefonul mobil, în jurul orelor 4.30.

„Cercetările întreprinse au relevat faptul că, în timp ce victima ieșea dintr-un club, unul dintre făptuitori a simulat că îl îmbrățișează, moment în care i-a sustras din buzunarul exterior al pantalonului telefonul mobil. În urma verificărilor efectuate, în colaborare cu structurile de investigații criminale din județul Călărași și municipiul București, polițiștii au identificat cei trei făptuitori, cu vârste cuprinse între 19 și 26 de ani, aceștia având domiciliul pe raza unităților administrativ-teritoriale menționate”, a explicat reprezentantul Poliţiei Judeţene Braşov, Ionuţ Marin.

Mai departe, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, iar ieri, cei trei suspecţi au fost aduşi la Braşov, pentru audieri, mandatele fiind puse în aplicare de poliţişti din cadrul structurilor de investigații criminale din municipiului București și județul Călărași.

Ulterior, toţi trei au fost reţinuţi pe o durată de 24 de ore, pentru ca astăzi să fie propuşi spre arestare preventivă Judecătoriei Braşov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button