112

BRAȘOV. Autospecială de poliție, lovită în timpul unei urmăriri în trafic! Scene ca în filme, inclusiv cu foc de armă, de avertisment!

 

O urmărire în trafic a avut loc, în această după-amiază, în județul Brașov, șoferul care încerca să fugă de polițiști lovind o autospecială și un alt autovehicul și răsturnându-se apoi cu autoturismul.

Totul a început în jurul orelor 13.00, de la un semnal regulamentar de oprire făcut de agenții de la Poliția Municipiului Făgăraș unui autoturism care circula pe DJ 104B, pe raza localității Mândra.

„Conducătorul auto nu a respectat semnalele regulamentare de oprire, efectuate de către polițiști, continuându-și deplasarea, procedându-se la urmărirea autovehiculului în cauză, cu autospeciala de poliție, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Întrucât conducătorul auto nu a oprit autovehiculul, polițiștii au procedat la executarea unui foc, în plan vertical, cu armamentul din dotare. În încercarea de a se sustrage activității de control a polițiștilor, conducătorul auto a avariat atât autospeciala de poliție, cât și un alt autovehicul, ce se deplasa pe DJ104B, ulterior, răsturnându-se în afara părții carosabile. În urma producerii evenimentului rutier nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent principal Nadia Olaru.

Polițiștii au constatat că la volan era un bărbat în vârstă de 38 ani, din localitatea Hârseni, județul Brașov, aflat în stare de ebrietate.

„S-a procedat la imobilizarea bărbatului, în vârstă de 38 ani, ulterior, acesta a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul fiind 0,74 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere. În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și luării măsurilor legale, ce se impun”, a mai informat agentul principal de poliție.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button