112

BRAŞOV. Adolescentă dispărută de aproape trei săptămâni! Aţi văzut-o?

 

O adolescentă în vârstă de 17 ani este de negăsit de aproape trei săptămâni, de când a plecat de la locuinţa iubitului ei, unde stătea şi ea.

„La data de 16 octombrie a.c., polițiștii Postului de Poliție Voila din cadrul I.P.J. Brașov au fost sesizați de un bărbat din localitate cu privire la faptul că numita Căldărar Dorina, concubina fiului său, în vârstă de 17 ani, a plecat voluntar de la domiciliul din sat Voila, nr. 257B, jud. Brașov și nu a revenit”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar-şef Liviu Naghi.

Deoarece nu s-a reuşit găsirea ei nici până în prezent, apropiaţii au decis să facă public cazul, în speranţa că se vor găsi persoane care să poată oferi informaţii care să conducă la depistarea fetei.
Dorina are 1,60 m înălţime, ten măsliniu, constituţie atletică, păr şaten, lung, faţă ovală. Când a fost văzută ultima dată, ea purta o rochie roşie şi tricou roşu cu model înflorat şi purta batic roşu.

„Poliţiştii efectuează investigații şi activităţi de căutare a fetei, aceasta fiind dată în urmărire naţională. Persoanele care deţin informaţii utile anchetei, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112”, a precizat comisar-şef Liviu Naghi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare