112

Bătrânică dezorientată, observată de un echipaj de la GJMBv / „Nu știu cum am ajuns aici”

Bătrânică dezorientată, observată de un echipaj de la GJMBv, aseară, pe o stradă din municipiul Brașov… „Nu știu cum am ajuns aici”, le-a spus ea jandarmilor care s-au oprit să o ajute.

Jandarmii erau în serviciul de menținere a ordinii și siguranței publice în municipiul Brașov.
Echipajul auto al Grupării de Jandarmi Mobile „Burebista” Brașov, format din plutonier adjutant șef Rusu Toma, plutonier adjutant Mihalache Lucian, plutonier Stănescu Laurențiu și sergent major Preodișteanu Marius, a observat pe partea carosabilă a sensului giratoriu de pe Calea București cu strada Lacurilor o bătrânică dezorientată.
Jandarmii au mers la bătrânică și au rugat-o să îi însoțească pe trotuar. Apoi au încercat să afle date despre ea.


„Femeia, vizibil nedumerită și dezorientată de intuneric și ninsoarea abundentă, nu a știut să le spună unde locuiește, nici cum se numește și nici nu avea documente asupra ei, aceasta spunând doar «nu știu cum am ajuns aici…»”, au explicat reprezentanții GJMBv.
Jandarmii s-au gândit că poate vârstnica este din zonă. Astfel, au început să bată din poartă în poartă și au aflat că bătrânica locuiește în apropiere, împreună cu nepotul ei.
Salvatorii eu ajuns la casa bătrânei în jurul orei 22:30, unde o aștepta nepotul îngrijorat. Jandarmii au aflat că bătrâna are 82 de ani și că are probleme de orientare, din cauza vârstei înaintate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

82 de ani. Frumoasă vîrstă. „Păcat” că nu o vor mai apuca și waxerii.

Back to top button