112

Bătrână moartă după ce i-a luat foc canapeaua pe care dormea (FOTO)

 

O femeie în vârstă de 87 de ani a murit intoxicată cu fum, aseară, după ce canapeaua pe care dormea a luat foc. Octogenara locuia singură într-o casă din comuna arădeană Livada, dar se afla în grija unei vecine. Aceasta a şi observat că iese fum din locuinţa bătrânei, în momentul în care a mers să-i ducă mâncare. „Am venit ca de obicei să-i aduc mâncare şi nu mi-a deschis uşa. Când am intrat în curte, mirosea a fum, dar nu tare, am strigat-o: tanti, tanti! şi la geam şi la uşă şi se vedea un pic fum pe la crăpături la geam şi am mers repede la soţul. Şi era un fum de numai şi am sunat la pompieri”, a explicat vecina bătrânei, conform reporterntv.ro.
Din câte se pare, canapeaua pe care se odihnea pensionara s-a aprins şi a ars mocnit, iar femeia a murit intoxicată cu fum. „Incendiul nu a fost violent, nu au fost flăcări. Focul ardea mocnit în interiorul casei”, a explicat purtătorul de cuvânt al ISU Arad, căpitan George Pleşca.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button