112

Bătaie cu pumni și picioare între mai multe persoane, pe o stradă din municipiul Brașov

A fost bătaie între mai multe persoane, ieri, pe o stradă din municipiul Brașov.
Au intervenit polițiștii de la Secția 5 , care au și întocmit dosar penal.


„La data de 20 aprilie a.c. polițiștii brașoveni au fost sesizați cu privire la existența unui scandal între mai multe persoane, pe o stradă din municipiul Brașov. Imediat după primirea sesizării, în zona indicată au fost direcționate forțe de ordine, care au constatat că a avut loc un conflict spontan între mai multe persoane, toate acestea fiind identificate, respectiv 5 bărbați cu vârste între 21 și 35 de ani.
Investigațiile și audierile pe care polițiștii le-au efectuat au dus la lămurirea stării de fapt, dar și la forma de participare a fiecăruia dintre cel implicat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Astfel, potrivit acestuia, materialul probator a conturat săvâșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice de către trei dintre persoane, care le-au lovit cu pumnii și picioarele pe celelalte două.


Cei trei suspecți au fost reținuți de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore și introduși în Centrul de reținere și arestare preventivă al I.P.J. Brașov.


Ulterior acestei măsuri, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov i-a prezentat pe cei trei în fața judecătorului de drepturi și libertăți, acesta emițând un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Activitățile de cercetare sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz, desemnat din cadrul Parchetului de pe lândă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare