112

BĂTAIE cu arme albe, într-o discotecă! Agresorul a fost reținut

 

Un bărbat de 45 de ani care suferă de handicap la un picior și un alt bărbat în vârstă de 63 de ani au fost bătuți crunt, fără nici o vină, de un individ periculos, în timp ce se aflau într-o discotecă. Totul s-a petrecut sâmbătă seară, în localitatea gorjeană Arcani, dar bătăușul a fost reținut doar ieri, după ce imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale localului le-au fost prezentate polițiștilor.

În filmuleț se observă cum bărbatul intră în discotecă ținând două arme albe în mâini. Potrivit martorilor, el îl căuta pe patronul localului, fiindcă acesta îi interzisese să mai intre în discotecă, pentru a nu-i mai speria clienții. Cum nu l-a găsit, individul a ieșit, a lăsat armele albe în mașină, apoi s-a întors și i-a bătut pe cei doi clienți. În înregistrări se vede cum victimele sunt lovite cu pumnii și cu picioarele.  

Potrivit presei gorjene, bătăușul se numește Constantin Buliga și este un recidivist de care toți localnicii se tem. El are în „CV” mai multe condamnări pentru tâlhărie și conducere fără permis, iar în prezent se află în perioadă de încercare de doi ani și jumătate. Acesta n-ar fi la prima agresiune, dar victimelor le-a fost teamă să depună plângere până acum, iar polițiștii… au închis ochii. 

Pentru faptele comise în discotecă, bărbatul a fost reținut sub acuzațiile de amenințare, lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

sursă foto: adevarul.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button