112

Bărbatul evadat la București – prins în celălalt capăt al țării

Bărbatul evadat la București – prins în celălalt capăt al țării.

Individul, deosebit de periculos – încarcerat la Rahova, care a pus pe jar autoritățile după ce a evadat (Detalii, AICI) dintr-o dubă a Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) din fața unei clinici din București, a fost reținut la… Oradea în această dimineață.

Bărbatul evadat la București – prins în celălalt capăt al țării

„La data 10 aprilie a.c., în jurul orei 04.50, pe strada Ogorului din municipiul Oradea, judeţul Bihor, poliţiştii Biroului de Ordine Publică şi cei ai Biroului Rutier Oradea din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acţiuni  Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au depistat un bărbat de 33 de ani, din judeţul Satu Mare, urmărit naţional. Acesta fusese încarcerat  în cadrul Penitenciarului Bucureşti Rahova, iar la data de 9 aprilie a.c., în timp ce se afla sub escortă, la o clinică din Bucureşti, în vederea unui consult medical, a deschis uşa ambulanţei, care se afla staţionată în apropierea clinicii şi a fugit”, a transmis IPJ Bihor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare