112

Bărbatul care şi-a atacat fosta soţie în parcarea Aeroportului Internaţional Sibiu a fost trimis în judecată

Sibianul se află în arest preventiv din data de 5 mai

 
Bărbatul în vârstă de 47 de ani care și-a înjunghiat fosta soție, pe data de 3 mai, pe când se aflau în parcarea Aeroportului Internațional Sibiu, pentru că femeia refuza să se împace cu el, a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor calificat, conform unui comunicat remis de procurori. 
Amintim că, inițial, dosarul a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu, unde s-au efectuat cercetări pentru vătămare corporală, apoi, ca urmare a probatoriului administrat, s-a dispus reținerea lui C.R.T., pentru 24 de ore și schimbarea încadrării juridice a faptei în tentativă la omor calificat. Totodată, competența a fost declinată în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.
Pe data de 5 mai, bărbatul a fost prezentat Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preveventivă, pentru 30 de zile, măsură care a fost aprobată, iar între timp prelungită cu încă 30 de zile.
 
Pentru detalii, CITIŢI ŞI:
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button