112

Bărbatul care s-a înecat cu mâncare la un restaurant din Brașov a murit la 2 ore după operația care părea a-i fi salvatoare…

Bărbatul care s-a înecat cu mâncare la un restaurant din Brașov (vezi și: Șocant! Un bărbat din Brașov era să moară la restaurant) a decedat la 2 ore după operația care părea a fi salvatoare, potrivit stirileprotv.ro.

Potrivit sursei citate, bărbatul se afla singur la masă și tocmai ceruse nota de plată. La întoarcere, ospătarul l-a găsit aparent ațipit și a încercat să îl aducă în simțiri, dar nu a reușit, așa că a solicitat ajutorul unei Ambulanțe. Când a ajuns echipajul la restaurant, bărbatul era în stop cardio-respirator și i s-au aplicat manevre de resuscitare, apoi a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov. Deoarece Medicii de aici au constatat că resturile de mâncare ajunseseră la plămân, a fost chemată o echipă de medici din București, pentru a efectua o bronhologie intervențională.

Doctorii au reușit să elibereze plămânii bărbatului, dar, după două ore de la finalizarea operației, pacientul a murit, notează sursa precizată. Managerul Institutului „Marius Nasta”, Beatrice Mahler (n.r. care a scris despre caz pe contul ei de Facebook, fără a preciza că pacientul a decedat), spune că aceste cazuri sunt rare și de aceea nu există serviciu de gardă pentru asemenea intervenții, nicăieri în țară.

„Condoleanțe familie. Mesajul meu a subliniat mobilizarea echipelor medicale, pentru a face tot ce se poate pentru oameni. Colaborarea între specialiști este esențială și necesară în situații limita”, a explicat ea pe Facebook, după ce i s-a atras atenția că pacientul a decedat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 luna în urmă

“Condoleanțe familie. Mesajul meu a subliniat mobilizarea echipelor medicale, pentru a face tot ce se poate pentru oameni. Colaborarea între specialiști este esențială și necesară în situații limita”, a explicat ea pe Facebook, după ce i s-a atras atenția că… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare