112

Bărbați reținuți pentru incendierea unui autovehicul, în Brașov

Doi bărbați au fost reținuți pentru incendierea unui autovehicul, în Brașov. Unul dintre suspecți este chiar din Brașov, iar al doilea – din Predeal.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov au dispus reținerea lor.
Ieri, polițiștii au făcut percheziții la locuințele lor. Bărbații sunt acuzați că au distrus un autovehicul, prin incendiul pe care aceștia l-ar fi provocat în noaptea de 3 februarie.
„Ancheta făcută de polițiști în acest caz a arătat că, în jurul orei 02.00 dimineața bărbații s-ar fi deplasat cu fețele acoperite în zona unde se afla autovehiculul parcat și, în timp ce unul dintre suspecți asigura zona pentru a nu fi descoperiți, celălalt bărbat a aruncat cu un lichid inflamabil pe autovehicul, apoi i-ar fi dat foc”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Reținuți pentru incendierea unui autovehicul…


Bărbatul de 42 de ani, din municipiul Brașov, este cercetat pentru savârșirea infracțiunii de distrugere. Celălalt, de 31 de ani, din Predeal, este cercetat pentru infracțiunea de complicitate la distrugere.
Față de cei doi suspecți s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore. Ei au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.
În cauză, activitățile informativ-operative desfășurate au beneficiat și de spriinul altor structuri din cadrul instituției.
Cercetările sunt continuate de către Biroul de Investigații Criminale sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Update:

„În data de 3.02.2023, în jurul orei 02:00 noaptea, două persoane de sex masculin, având fețele acoperite, au incendiat un autoturism parcat pe o stradă din cartierul Tractorul din municipiul Brașov prin aruncarea de lichid inflamabil pe acesta, provocând astfel arderea în proporție de 60%, precum și o pagubă în cuantum de 7000 euro.
Persoanele în cauză au fost reținute pentru 24 de ore. La data de 22 februarie 2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov a dispus arestarea preventivă a celor două persoane pentru 30 de zile”, au informat și reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

foto – caracter ilustrativ


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Bărbați reținuți pentru incendierea unui autovehicul, în Brașov […]

Back to top button