112

Bărbat reținut după ce a pătruns cu forța într-o locuință din județul Brașov

Un bărbat a fost reținut de polițiști pe o durată de 24 de ore, după ce a pătruns cu forța într-o locuință din județul Brașov. În fapt, bărbatul avea emis pe nume ordin de protecție, după ce și-ar fi agresat concubina și nu avea voie să se apropie de ea sau de locuința ei. Cu toate acestea, a mers la locuința femeii și a pătruns în imobil forțând ușa de acces. Victima a sunat la Poliție, pentru a cere ajutor.

„Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hoghiz efectuează cercetări, în cadrul unui dosar penal, cu un bărbat suspectat în stare de reținere, după ce acesta a încălcat prevederile ordinului de protecție emis pe numele său. La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 04:30, polițiștii au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că ușa de acces în imobilul în care aceasta locuiește ar fi fost forțată și deteriorată de către concubinul său, persoană față de care ar fi fost emis anterior un ordin de protecție.

Față de sesizarea primită, polițiștii s-au deplasat la fața locului, o locuință din localitatea Lovinc, comuna Jibert, unde au constat că cele sesizate se confirmă. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constat că bărbatul agresiv, în vârstă de 30 de ani, ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate, după ce ar fi forțat ușa de acces în imobil și astfel ar fi încălcat prevederile ordinului de protecție care fusese emis anterior pe numele său”, a detaliat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și i-a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „încălcarea ordinului de protecție”. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button