112

Bărbat mort subit în parcarea unui supermarket

Bărbat mort subit în parcarea unui supermarket! Bărbatul de 56 de ani a murit astăzi, în parcarea unui supermarket din București. Omul a decedat sub privirile îngrozite ale soției sale.

Potrivit femeii, cei doi au plecat la cumpărături, însă, după ce au parcat și s-au dat jos din mașină, bărbatul a început să respire greu și sacadat și s-a prăbușit, conform Realitatea. Femeia a sunat la 112, dar, din nefericire, soțul ei nu au putut să-i salveze soțul. Medicii ajunși la fața locului au declarat decesul bărbatului.


A fost deschis dosar penal pentu moarte suspectă, potrivit procedurii. Polițiștii fac cercetări în prezent pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
11 luni în urmă

Altul? Și sunt din ce în ce mai mulți, în multe țări și la vârste din ce în ce mai fragede. Dar nu-i bai, dozele sunt „sigure și eficiente”. „Tragedie | Un tânăr de 16 ani, deținător al centurii negre… Citeşte mai mult »

10 luni în urmă

[…] care se afla în timpul liber a observat că într-un coş de cumpărături din parcarea unui supermarket se afla o geantă, iar în preajmă nu era nici o persoană. În geantă era o sumă considerabilă […]

Back to top button