112

Bărbat imobilizat de luptătorii de la Acțiuni Speciale, în județul Brașov (video) / Pericol de incendiere

Un bărbat agresiv a fost imobilizat de luptătorii de la Acțiuni Speciale, în județul Brașov. Agenții din cadrul Poliției Municipiului Brașov au solicitat sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, după ce bărbatul, din municipiul Săcele, ar fi amenințat că va incendia locuința.


„Astfel, la data de 23 octombrie a.c., polițiștii din Săcele au primit o sesizare în care se arăta faptul că un bărbat, de 48 de ani, ar fi provocat un scandal în locuință, în urma căruia și-ar fi alungat soția din imobil.
Neînțelegerile ar fi fost provocate pe fondul consumului de alcool, dar și a unor crize de gelozie, pe care bărbatul le-ar fi manifestat față de partenera de viață.


Pentru lămurirea aspectelor semnalate și pentru restabilirea stării de calm, un echipaj de poliție s-a deplasat în scurt timp la adresa indicată, unde s-a încercat purtarea unor discuții cu bărbatul reclamat, însă acesta nu a fost cooperant.


Bărbatul ar fi fost recalcitrant și față de echipa de intervenție și ar fi amenințat că va incendia locuința sau că se va arunca de la balcon.
Întrucât acest comportament violent al bărbatului a creat o stare de pericol atât pentru persoanele aflate în locuințele învecinate, cât și pentru starea sa de sănătate, a fost solicitată intervenția unei echipe de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale – Brașov, care a pătruns în locuință și a imobilizat persoana, înainte ca aceasta să întreprindă vreo acțiune, dintre cele cu care amenința”, au detaliat reprezentanții IPJ Brașov.


După intervenția polițiștilor, bărbatul a fost evaluat medical și condus la o unitate medicală de specialitate.
În prezent, persoana se află internată pentru tratament.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button