112

Bărbat găsit mort într-un apartament

Un bărbat de 51 de ani a fost găsit decedat într-un apartament din Baia Mare – jud. Maramureș. Locatarii blocului au alertat autoritățile, din cauza mirosului îngrozitor care venea dinspre apartament. O patrulă a Poliţiei Locale din Municipiul Baia Mare, care se afla pe Bulevardul Bucureşti, a fost sesizată cu privire la miros.
Poliţiştii locali au mers la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă, așa că au cerut sprijin poliţiei şi pompierilor.


Un echipaj de la descarcerare, dar şi un echipaj SMURD şi două echipaje ale poliţiei au mers imediat la faţa locului. Pentru a pătrunde în apartament, pompierii au fost nevoiţi să spargă uşa.


În interior, au găsit cadavrul unui bărbat în vârstă de 51 de ani, pe care vecinii au declarat că nu l-au mai văzut de aproximativ două săptămâni. Angajatorul lui a confirmat faptul că în ultimele zile, el nu s-a prezentat la locul de muncă.
Criminaliştii au examinat cadavrul, dar nu au descoperit urme de violenţă. Se va efectua necropsie, pentru stabilirea cauzei morţii, scrie presa centrală.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare