112

Bărbat dispărut în Dunăre!

 

Patru cetățeni români s-au răsturnat cu o barcă de agrement, azi-noapte, pe Dunăre, unul dintre ei, în vârstă de aproximativ 50 de ani, fiind de negăsit.

„În data de 24.07.2019, în jurul orei 23.10, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Călăraşi au primit o informare de la o ambarcaţiune aflată pe fluviul Dunărea, cu privire la faptul că, o barcă de agrement cu patru persoane la bord a lovit o barjă ancorată pe fluviul Dunărea, la km fluvial 372,5, răsturnându-se”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Imediat după sesizare, o ambarcaţiune a Biroului Operaţional Naval s-a deplasat la faţa locului. Poliţiştii de frontieră au reușit să scoată din apă trei bărbați cu vârste cuprinse între 36 şi 62 de ani, care au fost transportaţi la mal şi preluaţi de un echipaj SMURD.

„Menţionăm faptul că, la momentul preluării şi transportării celor trei persoane, acestea erau conştiente. La faţa locului s-au deplasat şi echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, Poliţiei Transporturi Navale Călăraşi şi Poliţiei Rutiere Călăraşi, în vederea căutării celei de-a patra persoane. Căutările continuă şi astăzi, 25.07.2019, în vederea identificării persoanei dispărute”, au anunțat polițiștii de frontieră.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare