112

Bărbat decedat subit la bordul unui avion

Un bărbat a decedat subit la bordul unui avion. Aparatul de zbor decolase din Turcia. Tragicul incident a avut loc la bordul unui avion care decolase din Antalya, Turcia și urma să aterizeze în orașul Glasgow, Scoția. Membrii echipajului avionului au încercat să-l resusciteze pe bărbat timp de 40 de minute, însă fără succes.  

„Mai aveam aproximativ 40 de minute până la aterizare, iar în următorul minut, tot personalul de cabină a început să alerge spre scaunele din spatele meu”, a declarat un pasager.

„Un bărbat fusese tras pe culoar și încercau să îi facă respirație gură la gură. Pilotul a venit să ne informeze că va trebui să facem o aterizare de urgență din cauza unui incident medical la bord și a trebuit să aterizăm cu toate luminile cabinei aprinse – a fost destul de înfricoșător, pentru că știi că este destul de periculos”, a spus alt martor.

Din primele date, bărbatul decedat avea 44 de ani. El s-ar fi plâns că se simte rău, dar s-ar fi intervenit doar după ce și-a pierdut conștiența, conform Daily Star.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
11 zile în urmă

Sigure și eficiente! Luați cu dozel, cobailor. Waxul vă imunizează și vă protejează. CITIȚI AICI: „Un studiu -meta-analiză publicat în prestigiosul Journal of Clinical & Experimental Immunology, care cumulează ample cercetări pe acest subiect, arată că vaccinul anti-Covid a crescut… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 11 zile în urmă de către Barbu Gh.
Back to top button