112

Bărbat decedat subit la bordul unui avion

Un bărbat a decedat subit la bordul unui avion. Aparatul de zbor decolase din Turcia. Tragicul incident a avut loc la bordul unui avion care decolase din Antalya, Turcia și urma să aterizeze în orașul Glasgow, Scoția. Membrii echipajului avionului au încercat să-l resusciteze pe bărbat timp de 40 de minute, însă fără succes.  

„Mai aveam aproximativ 40 de minute până la aterizare, iar în următorul minut, tot personalul de cabină a început să alerge spre scaunele din spatele meu”, a declarat un pasager.

„Un bărbat fusese tras pe culoar și încercau să îi facă respirație gură la gură. Pilotul a venit să ne informeze că va trebui să facem o aterizare de urgență din cauza unui incident medical la bord și a trebuit să aterizăm cu toate luminile cabinei aprinse – a fost destul de înfricoșător, pentru că știi că este destul de periculos”, a spus alt martor.

Din primele date, bărbatul decedat avea 44 de ani. El s-ar fi plâns că se simte rău, dar s-ar fi intervenit doar după ce și-a pierdut conștiența, conform Daily Star.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Sigure și eficiente! Luați cu dozel, cobailor. Waxul vă imunizează și vă protejează. CITIȚI AICI: „Un studiu -meta-analiză publicat în prestigiosul Journal of Clinical & Experimental Immunology, care cumulează ample cercetări pe acest subiect, arată că vaccinul anti-Covid a crescut… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 1 an în urmă de către Barbu Gh.
Back to top button