112

Bărbat decedat pe strada Lungă din Brașov, după 2 ore de resuscitare

Un bărbat a decedat, în această dimineață, pe strada Lungă din Brașov, după ce i s-a făcut brusc rău. Ar fi vorba despre un vârstnic. Echipaje de la Ambulanță au fost solicitate la fața locului, după ce brașoveanului i s-a făcut rău. Acestea ar fi încercat să-l resusciteze timp de două ore. Din nefericire, manevrele nu au dat rezultat și s-a declarat decesul, potrivit unei cititoare mytex.ro. Martora ne-a spus că la fața locului s-au deplasat și echipaje de la Medicină Legală și Poliție.

Update:

Bărbatul decedat avea 65 de ani. Agentul șef principal de poliție Daniel Zontea ne-a confirmat faptul că omului i s-ar fi făcut brusc rău pe stradă. Nu există suspiciuni cu privire la cauza decesului. Totuși, conform procedurii, s-a deschis dosar penal, urmând să fie stabilită cauza exactă a decesului. Trupul neînsuflețit a fost dus la morgă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Decât un deces subit.
Tic… tac… tic… tac… pentru injectați.

Back to top button