112

Bărbat de 35 de ani, găsit mort într-un hotel

Un bărbat de 35 de ani a fost găsit mort într-un hotel. Bărbatul, pare-se ucrainean, a fost găsit decedat într-un hotel de pe Bulevardul Timișoara din București. Din primele date, nu au fost găsite urme de violență pe trupul bărbatului.


Prima ipoteză ar fi că moartea lui a survenit din cauze naturale, conform stiripesurse.ro.

Angajații hotelului ar fi găsit trupul bărbatului în baia camerei sale, notează antena3.ro. Ei au alertat imediat autoritățile, sunând la 112. Mai multe echipaje de poliție și echipaje medicale au mers la fața locului. Acestea din urmă au încercat să-l resusciteze pe bărbat, dar zadarnic. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Trupul ucraineanului de 35 de ani a fost dus la Institutul de Medicină Legală, pentru necropsie. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Ăsta de ce nu era cu „slava hucraina”? La 35 de ani trebuia să-i apere averea jeleului perciunat și terenurile agricole ale rotșilzilor. Dat fiind faptul că nu-i nici-o pagubă-n cazul lui, oare racheții neonaziști cu ce doze au fost… Citeşte mai mult »

Mama lui Barbu Gh
1 an în urmă

Of, of! Iertati-l pe Gigel! De la automatul de doze Petrica i se trage, v-am mai spus. Ieri l-am prins cu suc de la dozator, il turna in WC, cica e rea doza de suc de la dozator. Of, of!… Citeşte mai mult »

Back to top button