112

Bărbat cu mandat european de arestare, prins după o urmărire în trafic (video)

Un bărbat cu mandat european de arestare a fost prins după o urmărire în trafic. Intervenția a avut loc în Caraș-Severin. Bărbatul a fost urmărit de polițiști câțiva kilometri. În final, s-a folosit o bandă de cuie pentru a determina șoferul să oprească. Sindicatul Europol a oferit detalii.


„Intervenție spectaculoasă a polițiștilor rutieri din cadrul IPJ Caraș-Severin care au folosit toate mijloacele din dotare pentru a opri un bărbat aflat la volanul unui autoturism care avea pe numele său un mandat european de arestare.
După o urmărire pe mai mulți kilometri în care șoferul a evitat mai multe filtre, polițiștii rutieri s-au sincronizat și au folosit banda de cuie pentru a determina șoferul să nu demareze în trombă de la locul interceptării.

Imediat după ce a fost oprit, șoferul a încercat să se blocheze în interior. Când a văzut însă că polițistul este determinat și este dispus să îi spargă geamul cu arma din dotare, acesta a deschis portiera, nu înainte de a mai încerca o dată să ambaleze motorul pentru a pleca de pe loc. Colegii însă au reușit să îl extragă la timp din autoturism, să îl pună la pământ și să îl imobilizeze”, au explicat reprezentanții sindicatului. Textul complet al sindicatului poate fi găsit aici.


Bărbatul fugar avea în autoturism două rânduri de plăcuțe cu număr de înmatriculare. Urmează să se stabilească în ce scop le folosea. În mașină au fost descoperite și arme albe. Bărbatul a fost condus la sediul poliției. Urmează să fie predat autorităților din Ungaria, unde a comis infracțiuni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button